Фази на луната и лунна диета
Лунен календар, фази на луната, данни за луната и небесните тела, лунна диета, астрономия и астрология.
Луннa диетa за отслабване и пречистване

Луннa диетa за отслабване и пречистване

Лунни диети за отслабване и пречистване на организма според фазите на луната.

Лунна диета е хранителен режим, съобразен с движението на Луната около Земята и фазите на Луната.

Векове наред хората асоциират Луната с магията, космоса, романтиката и цикличната закономерност. Отдавна е научно доказано, че когато Луната навлезе в нова лунна фаза, настъпва промяна и в електромагнитното поле на Земята.

Луната влияе на приливите и отливите, растежа на растенията, размножаването на животните и има огромен ефект върху емоционалното и физическо състояние на човека. Не е учудващо, че при пълнолуние повечето от нас се чувстват по-особено. Някои стават много активни при пълнолуние, други изпадат в депресия, а трети са препълнени с идеи или се отдават на творчество.

Казват, че най-лесният и най-ефективен начин да се поддържа и балансира теглото е като се спазва лунна диета - режим на хранене според фазите на Луната.

Лунна диета при пълнолуние и новолуние, 24 часова лунна диета или тридневна лунна диета, всяка една от тези диети, съобразена с фазите на Луната, може да ви помогне за регулиране и поддържане на теглото, за пречистване и освежаване на организма или за повдигане на тонуса.

Вижте фази на Луната за 2019 по дата и час и фаза на Луната днес.