Фази на луната и лунна диета
Лунен календар, фази на луната, данни за луната и небесните тела, лунна диета, астрономия и астрология.
Луната в знака на Везни

Луната в знака на Везни

Какво означава, когато луната е в зодиакален знак Везни?

Луна във Везни

Когато Луната е във Везни се засилва желанието за хармония, тактичност, справедливост, взаимоотношения с хората, уравновесеност, безпристрастност, партньорство.

Започваме да обръщаме по-голямо внимание на хората около нас, на нашата половинка, бизнеспартньорите, близки и приятели.

Луната във Везни увеличава желанието ни за хармония, баланс. Вземането на важни решения е по-добре да се отложи за друг период.

Засилва се чувството за красота и естетика.

Сега е времето за работа свързана с обществените и партньорските взаимоотношения. Периодът е добър за художниците, изкуствоведите, а също за юристите, социолозите, психолозите-консултанти.

Справедливи ще са отношенията ви с началника. Имайте предвид, че в този период, той еднакво добре забелязва предимствата и недостатъците ви.

В семейните отношения ще се радвате на хармония и мир, на взаимно разбирателство с партньора си, както и ще намерите разрешение на съществуващите проблеми.

Това са дните, в които може да поставите начало на ново романтично или делово партньорство.

Да се избягва хирургична намеса в областта на бъбреците, надбъбречните жлези, кръста, целият гръбнак.

Прекалената емоционалност през този период, може да доведе до нарушаване на киселинно-алкалното равновесие на организма и да затрудни функцията на бъбреците.