Фази на луната и лунна диета
Лунен календар, фази на луната, данни за луната и небесните тела, лунна диета, астрономия и астрология.
Луната в знака на Дева

Луната в знака на Дева

Какво означава, когато луната е в зодиакален знак Дева?

Луна в Дева

Когато Луната е в Дева е характерно да обръщаме по-голямо внимание на детайлите. Характерни са критичност, аналитичност, усърдие, взискателност, практичност. Независимо дали ни харесва или не, всички тези качества повлияват на отношението ни към живота и на нашия организъм.

Дева благоприятства работата като цяло и особено тази, която изисква умения, практически знания, прецизност, старание.

Дните, когато Луната е в Дева, благоприятстват дейността на критиците, коректорите-печатари, математиците, хората които се занимават с ювелирна работа.

Избягвайте през тези дни да показвате резултатите от работата си на своя началник. Той дълго и старателно ще оглежда работата ви за грешки, дори ако те не съществуват ще търси теле под вола.

Добре е през този период да почистите дома си. Или да направите очистителна диета.

В общуването с близките си е желателно да избягвате критиката и предирчивостта. Това е времето, в което можете да се отдадете на вашето хоби, особено, ако то е свързано с ръкоделие или колекциониране.

Когато Луната навлезе в Дева, в тялото ни настъпват очистителни процеси и вътрешно регулиране. Хубаво е да подпомогнем тези процеси със диета и оздравителни процедури.

През този период е желателно да консумираме свежи храни. Консумацията на необичайни продукти, може да повлияе неблагоприятно на червата.